Donderdag 22 April

  Online mentorenmiddag Alphen aan den Rijn: samenwerking vmbo, mbo en bedrijfsleven

  Donderdag 22 april 2021, via Microsoft Teams

  Bij de mentorenmiddag versterken we de band tussen het Alphense bedrijfsleven, de middelbare scholen en het mbo! In circa 2 uurtjes word je onder andere bijgepraat over de kansen die bepaalde opleidingen en stages bieden en ga je per sector met elkaar in gesprek over de laatste onderwijsontwikkelingen en sectortrends.

  Na het centrale deel gaan jullie uiteen in vooraf gekozen sectorgroepen. In deze subgroepen zullen docenten van mboRijnland de laatste onderwijsontwikkelingen binnen het beroepsonderwijs delen, is er ruimte voor het gesprek over de aansluiting tussen voortgezet onderwijs en mbo en zijn er ondernemers aanwezig voor informatie vanuit het werkveld. Ook is er de mogelijkheid om zowel beschikbare stageplaatsen als stageverzoeken op tafel te leggen, om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen.

  Om de middag (technisch) goed te laten verlopen, werken we met een voorinschrijving. Via onderstaand inschrijfformulier kies je de sector waar je in werkzaam bent of die je interessant vindt. Op basis van de inschrijvingen kunnen er nog sectoren worden samengevoegd.

  Programma

  14:45 uur: Digitale inloop
  15:00 uur: Welkom door wethouder Han de Jager
  15:10 uur: Ondernemer vertelt
  15:30 uur: Uiteen in de sectorgroepen
  16:30 uur: Centrale terugkoppeling uit de sectorgroepen
  16:45 uur: Gezamenlijke afsluiting

  Je ontvangt op donderdag 22 april de link naar het centrale gedeelte en de link naar de sectorgroep via de mail. Geef in onderstaand aanmeldformulier dus je persoonlijke mailadres op (niet een algemeen mailadres).

  Meld je hier aan!

  Meld je hier aan!