De week van het werk - Blij personeel werkt

  HR kring ‘werknemerstevredenheid en employer branding’

  Het event voor HR-medewerkers van bedrijven. Bijeenkomst over behoud van (tevreden) werknemers en nieuwe kandidaatmedewerkers bereiken door goede employer branding. In deze tijd van arbeidsschaarste moet je je als werkgever kunnen onderscheiden, HR medewerkers krijgen steeds meer de taak om de employer branding daarvoor goed neer te zetten.

  Meld je aan voor de HR kring

  Locatie: BlueBricks – steekterweg 51 Alphen aan den Rijn Tijdstip: 08./00 – 10.00 uur
  HR kring ‘werknemerstevredenheid en employer branding’ - De week van het werk, Alphen aan den Rijn

  Verkiezing Hartstikke Sociaal Bokaal

  Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. De bokaal is voor ondernemers die werkzoekenden een steuntje in de rug geven richting werk in hun onderneming. 

  Uit alle aangedragen sociale ondernemers maken wij in het najaar de 3 genomineerden bekend. Op donderdag 3 november nodigen wij ondernemers en wethouders van Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop uit voor de uitreiking. 

  Deze middag stellen de genomineerden zich voor aan alle genodigden via een filmpje. Ook is de winnaar van vorig jaar, Jan-Willem Aniba van Samen Sterker, aanwezig. Hij blikt samen met het publiek terug op zijn jaar als winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal. De aanwezigen stemmen na afloop van de 3 getoonde filmpjes op dé ondernemer met het grootste sociale hart, de winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal.

  Uiteraard ontbreekt ook een goede spreker deze middag niet. De spreker neemt iedereen mee in het thema van De Week van het Werk. En dat is dit jaar: Blij personeel werkt. 

  Maak kennis

  De uitreiking is een onderdeel van De Week van het Werk. Aansluitend is gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje met elkaar te spreken en kennis te maken. Tientallen sociale ondernemers op één middag bij elkaar.

  En natuurlijk zijn de collega’s van Rijnvicus ook aanwezig. Heb je een idee over een samenwerking, of een vraag over uit te besteden werk? Wil je netwerken met andere ondernemer-collega’s of de winnaar spreken van de bokaal? Dit is je kans. Wie weet sta jij volgend jaar dan wel op het podium als meest sociale ondernemer 2023!

  Uitreiking Hartstikke Sociaal Bokaal

  Op donderdag 3 november 2022 wordt de Hartstikke Sociaal Bokaal uitgereikt aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek geven in hun onderneming.

  De drie genomineerden zijn:
  * Arriva 
  * Omefa

  * Activite

  Zij presenteren zich aan het publiek en vertellen waarom zij het verdienen om deze mooie prijs te winnen. Daarnaast hebben wij spreker Martin Kniest - zelf een sociaal ondernemer en aanjager, onder andere bekend van de populaire documentaireserie ‘De Wasstraat’ bereid gevonden ons mee te nemen in zijn boeiende verhaal als ondernemer.  
   
  Daarna is het tijd om de winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal te kiezen. De aanwezige ondernemers en genodigden kunnen stemmen op hun favoriete onderneming. Welk bedrijf verdient het om de Hartstikke Sociaal Bokaal te winnen

  Martin Kniest is ondernemer en aanjager bekend van de populaire documentaire-serie ‘De Wasstraat’, een veelgeroemde serie waarvan het eerste seizoen begin 2021 werd uitgezonden. Martin laat zien hoe je als organisatie succesvol maatschappelijk verantwoord onderneemt. Martin heeft met zijn wasstraten in Deventer en Zutphen ruim 60 mensen aan het werk, waarvan 90% met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt.

  Meld je aan voor de Verkiezing Hartstikke Sociaal Bokaal

  Hier wil je natuurlijk bij zijn! Je bent van harte welkom in ons bedrijfsrestaurant op donderdag 3 november van 16.00 tot 19.00uur - inclusief de VOA-borrel - bij Rijnvicus.

  Het programma start om 16.00uur, maar vanaf 15.30uur kun je al bij ons terecht.

  Meld je aan voor de Verkiezing Hartstikke Sociaal Bokaal

  Locatie: Rijnvicus Tijdstip: 16:00 tot 19:00 uur
  Verkiezing Hartstikke Sociaal Bokaal - De week van het werk, Alphen aan den Rijn

  VOA Netwerkborrel

  Deze VOA-netwerkborrel volgt direct achter de uitreiking van de Hartstikke Sociaal Bokaal. Ben je bij de uitreiking dan stroom je zo lekker door richting de VOA-borrel. Bereid je netwerk uit en verdiep het contact met de ondernemers die je al kent tijdens deze maandelijkse VOA-borrels op de eerste donderdag van elke maand. Het is niet alleen leuk om met collega-ondernemers te netwerken, maar ook commercieel interessant en heel nuttig. Samen kom je nu eenmaal verder.

  Locatie: Rijnvicus Tijdstip: 18.00 tot 19.00 uur Voor wie: VOA Leden