De week van het werk - Blij personeel werkt

  Kick off Event

  Hoe kun je de Week van het Werk beter beginnen dan met een blik op de toekomst? Daarom hebben we de trendwatcher en topspreker Ruud Veltenaar uitgenodigd voor de kick off van de Week van het Werk. De arbeidsmarkt is volop in beweging en voor veel bedrijven is het een uitdaging om aan goed personeel te komen. Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Daarnaast is goed personeel het cement van jouw organisatie. ‘Blij personeel werkt’ is het thema van de Week van Werk.

  Op het bezoek bij van Lint in Boskoop
  Dit jaar is de kick off van de Week van het Werk bij van Lint in Boskoop. Ze zijn al 70 jaar een gespecialiseerde leverancier van tuinplanten en groenarrangementen. Een echt familiebedrijf, dat al meerdere generaties met een positieve insteek haar personeel aan zich probeert te binden. Hoe ondernemen zij? En hoe zorgen zij ervoor dat blij personeel werkt?  

  Ruud Veltenaar – Trendwatcher
  De passie van Ruud Veltenaar is mensen en organisaties stimuleren om hun onbegrensde potentieel maximaal ontdekken, ontwikkelen en te benutten. Om echte vooruitgang te creëren. Om ertoe te doen en het verschil te maken. Ruud zijn verhaal staat bol van interactie en humor. Zorg dat je er bij bent en vraag hem zijn hemd van het lijf.

  Verbinding tussen onderwijs, ondernemers en overheid
  Wethouder Anouk Noordermeer opent deze inspirerende kick off. Daarnaast is er ook nadrukkelijk aandacht voor de verbinding tussen onderwijs, ondernemers en overheid.

  Waarom organiseren we deze week? Wat willen we hiermee bereiken? En wat is er te doen in deze week en hoe kun je het maximale uit deze week halen?

  Zorg dat je erbij bent en meld je direct aan. 

  Meld je aan voor de Kick-off

  Locatie: Van lint, Insteek 4, 2771 AB Tijdstip: 16.00 - 18-00uur
  Kick off Event - De week van het werk, Alphen aan den Rijn