Woensdag 21 April

  Online banenmarkt woensdag 21 April

  Online banenmarkt
  Op woensdag 21 april, tijdens de Week van het Werk, organiseert Rijnvicus voor de eerste keer de Rijnvicus online banenmarkt. Deze banenmarkt vindt van 10.00 tot 13.00 uur plaats op LinkedIn.

  Hoe werkt het?

  Tijdens deze online banenmarkt kunnen werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact komen. Er staan interessante en actuele vacatures en gemotiveerde werkzoekenden uit de regio op deze LinkedIngroep. Jij kunt dus jouw cv, (sollicitatie)video of leuke vacatures plaatsen en vinden op de online banenmarkt.

  Online banenmarkt is voor iedereen

  De online banenmarkt is toegankelijk voor alle werkzoekenden. Opleiding en ervaring maken niet uit. Het enige wat je nodig hebt is een up-to-date LinkedIn-profiel, een actueel cv of prikkelende pitch. Werkgevers uit alle sectoren zijn welkom. Zij hebben extra aandacht aan de vacatureteksten besteed om werkzoekenden te enthousiasmeren.
  Deze online banenmarkt wordt meerdere keren per jaar georganiseerd!

  De digitale vacaturemarkt

  Dit is een digitale vacaturemarkt. Een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden in de vraag naar en het aanbod van actuele vacatures. Het platform biedt een ieder de mogelijkheid om zichzelf te presenteren met bijvoorbeeld een "live" pitch, een CV of een sollicitatievideo. Adviseurs en accountmanagers van WSP Rijnvicus kijken mee met de geplaatste vacatures en proberen kandidaten hierop te matchen. Hoe meer deelnemers aan deze banenmarkt hoe groter de kans op succes voor iedereen. Attendeer uw relaties op deze groep en doe mee!

  Volg onze LinkedIn-groep en nodig jouw netwerk uit om ook lid te worden!  Zo zorgen we voor veel matches tussen werkgevers en werkzoekenden.

  Webinar OMDENKEN

  In de Week van het Werk bieden wij jullie een geweldige workshop aan. Een webinar van de Omdenken!

  Op 21 april om 16.00 uur gaan we van start.

  Gatverdamme, weer een uur achter m’n computer kijken naar pratende hoofden’
  ‘Wat een verschrikking, dit is al het zesde webinar deze week’
  ‘Enig, ik zet het op mute en ga daarna lekker m’n eigen ding doen’

  Dat kan je dan denken. Snappen wij heel goed.

  Maar dit webinar is natuurlijk geen verschrikking en al helemaal niet gatverdamme. Het is flitsend, leuk, leerzaam, enerverend, actief en hilarisch!

  Zoals verwacht loopt alles anders. Met alle problemen die nu op iedereen afkomen, is Omdenken relevanter van ooit. Omdenken kan in deze situatie voor je organisatie en jouw mensen veel betekenen. Met onvoorstelbaar veel beeldmateriaal en precies de goede dosis humor en interactie laat Daniel Koopmans jou 1,5 uur genieten!

  Wil je meedoen? Vul dan het aanmeldformulier in! 

  Meld je hier aan!

  Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

  Tot de 21ste!

  Namens de Week van het Werk,

  Chantal Ekkel en Bas de Lange