Aanmelden voor #WERKT voor stages en bijbanen

Ja, ik ben graag bij de Stages en bijbanen beurs #Werkt.
Via je mailadres krijg je alle informatie over de beurs en super dat je erbij bent!

We hebben een interessante middag met voor elk wat wils. Zo zijn er juristen die sollicitatiebrieven van de leerlingen nalopen op stijl en spelling en ‘tips & tricks’ geven, is er een fotograaf die passende Linked-In en sollicitatiebrief-foto’s maakt en samenwerkt met visagisten van MBO-Rijnland die leerlingen opmaken voor een ‘sollicitatie make-over’.

Je kunt uit twee workshops kiezen:

  • Workshop ‘solliciteren kun je leren’: twee medewerkers van MBO Rijnland verzorgen dit, ze hebben daar veel ervaring mee en ook een filmpje gemaakt van de ‘Do and Don'ts’. Bas de Lange van ‘Marc en Bas werving en selectiebureau’ ondersteunt deze workshop waar nodig.
  • Workshop ‘juridische zaken bij (1e) baan/stage’: verzorg ikzelf en/of een kantoorgenoot van Teekens Karstens advocaten.

De workshops duren (maximaal) 30 minuten en worden gegeven van 14.15 - 14:45, van 15-15.30, en van 15.45 - 16:15 uur. Er is een DJ die ‘live draait’ tijdens de beurs.
De ‘Game-Arena uit Alphen’ zorgt voor een leuk gameplein en een 3D bedrijf geeft presentaties met 3D brillen. Buiten staat een foodtruck van IsMorus met heerlijke pizza-slidges.
Wist je dat aanmelden op de site van Stage & Werk ook mogelijk is? Klik hier en neem ook deel aan dit platform voor stages, BBL en bijbanen.

Direct aanmelden

Week van het Werk