Wat moet je weten voor het Festival voor Stages- en (bij)banen

Het festival vindt plaats bij MBO Rijnland in Alphen aan den Rijn, een centrale locatie die gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen die wil deelnemen aan dit inspirerende evenement. Mis deze kans niet om jouw toekomst vorm te geven en schrijf je nu in voor het festival voor stages- en (bij)banen op de Week van het Werk!

Werkgevers staan klaar om in contact te komen met enthousiaste leerlingen en studenten voor stages of (bij)banen. Of je nu op zoek bent naar een praktijkplek om ervaring op te doen of een flexibele baan naast je studie, hier vind je volop kansen om jouw carrière een vliegende start te geven.

Meer dan alleen werk

Laat je meevoeren door de opzwepende beats van onze DJ, geniet van heerlijke gerechten bij de foodtrucks en proef de lekkerste mocktails terwijl je rondwandelt en de sfeer opsnuift. Dit is dé plek waar leerlingen, studenten en werkgevers samenkomen voor een unieke ervaring vol mogelijkheden.

Maak van jouw bijbaan deze dag een prioriteit en zet de eerste stap naar een betere toekomst tijdens De Week van het Werk! Heb je vragen? Bel 0172 - 424468 of mail gerust met petra@VOAonline.nl

Locatie: mboRijnland. Ambonstraat 1, Alphen aan den Rijn Tijdstip: 13.30 – 16.30 Voor wie: Vooral voor jongeren die stageplekken zoeken en/of een (bij)baan