Zaterdag 6 november

  Banenfestival

  Banenfestival
  Activiteit: Banenfestival
  Datum: Zaterdag 6 november 2021
  Tijd: 13.00 – 16.00 uur.
  Locatie: Gemeentehuis

  Dit jaar organiseren we een modern en feestelijk banenfestival. Er staan ruim 50 ondernemers die uitdagende banen hebben voor jou. Ali B is er om iedereen een warm welkom te geven. Hij start met een energizer om frisse energie te geven om de volgende stap te nemen in hun carrière.

  Dit is een unieke kans om je te oriënteren op de arbeidsmarkt, om in gesprek te gaan met mooie bedrijven uit de regio, zoeken naar nieuwe uitdagingen en bekijken op welke manieren je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

  Daarnaast kun je ook een mooie profielfoto laten maken, sollicitatietraining volgen, meedoen aan een workshop LinkedIn en nog veel meer.


  Voor bedrijven:

  De doelgroep die wij willen bereiken zijn mensen woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn die of actief zijn opzoek naar werk, of die latent aan het rondkijken zijn. Met andere woorden: wij willen met name die mensen bereiken die niet zo snel zullen reageren op een vacaturetekst, maar wel het gevoel hebben door te willen naar een volgende stap.

  Om deze mensen te bereiken en motiveren naar onze beurs te komen, hebben wij een spetterende spreker geregeld om onze beurs te openen met een inspirerende Energizer van 45 minuten.

  Niemand minder dan ALI B. komt naar Alphen aan den Rijn om ons mee te nemen in zijn zoektocht naar groei en inspiratie.
  Wij verwachten hiermee het bezoekersaantal van de vorige editie in 2019 van ruim 1.000 bezoeker ruimschoots te overtreffen. Komen jullie dit jaar weer op de beurs om nieuwe talenten te vinden voor jullie organisatie?

  Via deze link kan je je aanmelden:  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bas de Lange (bestuurder VOA), 06-29479030 of mail petra@voaonline.nl


  Voor bezoekers:

  Alle bezoekers zijn welkom! Jong, oud, opnieuw op zoek naar een baan, mogelijkheid om te switchen? Alles is mogelijk. Daarnaast is er een spetterend optreden van Ali B bij de start van het Festival. Tijdens het festival kan je meedoen aan workshops, linkedin foto’s, CV-checks etc etc
  Je bent van harte welkom op zaterdag 6 november a.s. van 13.00 - 16.00 uur in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn (Castellumstraat 1) bij het Banenfestival!
  Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig

  wvhwposter