Zaterdag 2 november 2019

Het programma voor zaterdag 2 november 2019

  De Beurs van het Werk

  Bij de Beurs van het Werk is iedereen welkom. Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging, welllicht wat dichter bij huis, ben je werkzoekend, een schoolverlater of een herintreder? Kom in contact met het bedrijfsleven, uitzendbureaus en specialisten op het gebied van werk. Er zijn inspirerende presentaties, workshops, digitale hulp bij cv en sociale media, gratis profielfoto voor LinkedIn, meet & greet etc. Geen vraag is teveel en tal van mogelijkheden alles gericht op WERK.

  Werkgevers kunnen zich hier aanmelden voor een plaats op de beurs en wij zorgen voor gemotiveerde werkzoekenden en personen die zich oriënteren op een nieuwe functie binnen de regio. Wij garanderen mooie ontmoetingen, uitbreiding van je netwerk en veel waardevolle contacten. Het stadhuis heeft plaats voor een maximaal aantal werkgevers in verband met de beschikbare ruimte. Zorg dus dat je er snel bij bent.

  De beurs zelf vindt plaats van 13.00 – 16.00 uur; de opbouw is mogelijk vanaf 12.00 uur Locatie : Stadhuis Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein. Deelnemende bedrijven krijgen een statafel, ruimte voor eigen promotiemateriaal zoals banners en het uitdelen van informatie. De kosten voor deze hele middag zijn 100 euro excl. Btw voor statafel, stroom, wifi, koffie/thee, appelgebak en een uitrijkaart voor parkeergarage Castellum.

  Voor meer info graag even contact opnemen met Petra Burgmeijer – 0172-424468

  Aanmelden als werkgever voor de Beurs van het Werk

  Locatie: Gemeentehuis, Stadhuisplein 1
  2405 SH
  Alphen aan den Rijn
  Tijdstip: 13.00 - 16.00 uur Voor wie: Iedereen die dichtbij wil werken, werkgevers
  Alle tijd
  voor je gezondheid
  dichtbij werkt
  De Beurs van het Werk - De week van het werk, Alphen aan den Rijn